BIAB Behandeling

Ontdek de transformerende kracht van BIAB (Builder In A Bottle) van het gerespecteerde merk The Gel Bottle. Deze flexibele en versterkende gel kan worden gemodelleerd tot een gladde, perfect gevormde nagel. BIAB bevat voedingsstoffen die uw natuurlijke nagels sterker en gezonder maken.

Dit innovatieve product bevat zowel een base als een primer en kan eenvoudig worden verwijderd door het af te weken. Met BIAB kunnen we een subtiele verlenging creëren, afhankelijk van uw voorkeur. BIAB kan ook worden gebruikt als een sterke basecoat onder uw gellak, maar kan eveneens zonder gellak worden gebruikt, om zo een stevige, natuurlijke nagel te creëren. BIAB is verkrijgbaar in diverse nude tinten en het merk is veganistisch, dierproefvrij en vrij van tien schadelijke chemicaliën.

Wat doet BIAB voor je nagels?

BIAB behandelingen zorgen voor gezonde, sterke en lange natuurlijke nagels, waardoor de kans op scheuren minimaliseert. Bovendien voedt het uw nagels, waardoor u na verloop van tijd zult opmerken dat uw natuurlijke nagels aanzienlijk sterker zijn. Ervaar zelf het verschil met een BIAB behandeling.

Boek uw afspraak

Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem.

Contact opnemen

Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.