BodySculpting behandeling

BodySculpting is een geavanceerd afslanksysteem dat een reeks van 8 verschillende programma’s biedt, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu wilt afslanken, cellulitis wilt behandelen, vetophopingen wilt verminderen, uw huid wilt verstevigen of lymfedrainage wilt stimuleren, BodySculpting is de oplossing.

Medische Achtergrond

BodySculpting, uitgevonden door de Britse medisch-wetenschapper Gerry Pollock, die ook bijdroeg aan de ontwikkeling van de pacemaker, vindt zijn oorsprong in de medische sector. Pollock ontwikkelde een apparaat voor de behandeling van MS-patiënten en ontdekte dat het ook hielp bij het afbreken van vet rond de spieren. Na aanvullend onderzoek werd dit systeem verder ontwikkeld tot een multifunctioneel afslanksysteem.

BodySculpting-behandelingen zorgen voor een intensieve samentrekking van specifieke spiergroepen, versterken deze en bevorderen lokale vetverbranding. Een sessie van slechts 32 minuten komt overeen met twee tot drie uur intensieve lichaamsbeweging. Terwijl u comfortabel ligt, doet onze geavanceerde apparatuur het harde werk voor u.

Voor elke klant stellen we een persoonlijk programma samen om het gewenste resultaat te bereiken. In plaats van uren in de sportschool te spenderen, doet onze apparatuur het werk om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

Elke behandeling bestaat uit vier fases. In de eerste drie fasen worden de spiervezels geactiveerd. De laatste fase bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. We adviseren 1 à 2 behandelingen per week, in een kuur van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt nog 48 uur na!

BodySculpting-behandelingen kunnen gecombineerd worden met Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en worden vaak aangevraagd na een cavitatie of cryo behandeling om nog snellere resultaten te bereiken. Ervaar de innovatieve kracht van BodySculpting bij Silueta.

Boek uw afspraak

Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem.

Contact opnemen

Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.