Over Silueta

  1. Home
  2. Over Silueta

Onze Salon

SILUETA

Ik ben Maya, de trotse oprichter van wat nu bekend staat als Silueta, gelegen in Delft. Ik heb dit avontuur in 2008 opgestart en sindsdien is het bedrijf constant gegroeid, zowel qua behandelaanbod als qua personeel.

Gedurende meer dan een decennium hebben we ons gespecialiseerd in geavanceerde technieken waaronder BIAB (liquidbuildergel),  Polygel, Acrygel, Gelpolish, Natural Nail Treatment, Nail Art en voetverzorging. We zijn gepassioneerd over wat we doen, en we zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken door het volgen van diverse cursussen en workshops.

Maar onze expertise stopt niet bij nagelverzorging. We zijn ook gespecialiseerd in diverse andere schoonheidsbehandelingen. U kunt bij ons terecht voor ontharingsbehandelingen van gezicht en lichaam, het verven en/of vormen van wenkbrauwen – waaronder de oosterse methode – en het aanbrengen van wimperextensions. Daarnaast bieden we spraytanning voor het hele lichaam aan.

Bij Silueta bieden we ook afslankbehandelingen aan, waaronder bodysculpting en cavitatie. Ons toegewijde team streeft ernaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken en te overtreffen. We kijken uit naar uw bezoek aan Silueta!

Onze Missie

Het evenwicht tussen schoonheid en welzijn is essentieel voor ons. Met elke behandeling streven we ernaar onze klanten te laten stralen van zelfvertrouwen en vernieuwing.

Behandelingen en Technieken

Wij bieden een uitgebreid assortiment geavanceerde schoonheidsbehandelingen aan. Of het nu gaat om BIAB, Gel, Acrygel, Bodysculpting of Laserontharing; we gebruiken de meest recente technieken voor de beste resultaten.

Het Team

Onze professionals zijn de ziel van de salon. Zij scheppen een ontspannen, warme sfeer en concentreren zich volledig op het vervullen van jouw unieke schoonheidsbehoeften.