Kunstnagels

Het verlangen naar perfect gevormde, lange nagels is nu gemakkelijker te vervullen dan ooit tevoren met onze professionele kunstnagels service. Bij Silueta zetten wij ons in om u niet alleen prachtige nagels te geven, maar ook een zorgeloze ervaring. Dankzij onze innovatieve technieken kunt u wekenlang genieten van uw elegant gevormde en aangebrachte kunstnagels. Laat uw handen stralen met een vleugje glamour en kies voor onze kunstnagels service.

Hoe verloopt de behandeling?

We beginnen de kunstnagelbehandeling altijd met het desinfecteren van uw handen om de hoogste hygiënenormen te garanderen. Daarna worden uw nagelriemen voorzichtig teruggeduwd, en uw natuurlijke nagel in het gewenste model gevijld. Vervolgens wordt de natuurlijke nagel zorgvuldig gereinigd en licht opgeruwd. Dit zorgt ervoor dat de gel, die nodig is om de kunstnagels op hun plaats te houden, zich optimaal kan hechten aan uw natuurlijke nagel.

Als u heeft gekozen voor een verlenging, is dit het moment waarop we de sjablonen of tips plaatsen. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke nagel nauwkeurig wordt geplaatst en dat u volledig tevreden bent met de vorm en lengte. Bij Silueta staat uw tevredenheid altijd voorop. We kijken ernaar uit om u een onberispelijke kunstnagelbehandeling te bieden.

Boek uw afspraak

Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem.

Contact opnemen

Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.