Laserontharing

Stel je voor dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan scheren, waxen of epileren. Stel je voor dat je voorgoed verlost kunt zijn van ongewenste haargroei. Bij Silueta bieden we je die mogelijkheid met onze ICE DIODE LASER ontharingsbehandeling. Deze baanbrekende techniek voor definitieve ontharing biedt een vrijwel pijnloze ervaring met verbluffende resultaten.

Geavanceerde Ontharingstechnologie

De ICE DIODE LASER is niet alleen effectief voor het verwijderen van donkere haren, maar is ook geschikt voor vrijwel alle haartypen. Dankzij zijn geavanceerde technologie kan de laser diep in de huid doordringen en de haarzakjes vernietigen zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. Deze behandeling is dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Laat de zorgen over ongewenste haargroei in het verleden en kies voor een blijvende oplossing. Met de ICE DIODE LASER ontharingsbehandeling bij Silueta kun je genieten van een gladde, haarvrije huid, voor altijd. Stap in een wereld van blijvende gladheid en ontdek het gemak van laserontharing bij Silueta.

Boek uw afspraak

Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem.

Contact opnemen

Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.