Manicure

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei externe factoren. Denk aan weersinvloeden, het uitvoeren van klusjes, of het gebruik van reinigingsmiddelen. Dit kan resulteren in droge handen en nagels die hun kracht en glans verliezen. Als u dit herkent en uw handen en nagels weer wilt laten stralen, dan is onze manicure behandeling precies wat u nodig heeft. Na een bezoek aan Silueta zullen uw handen en nagels er niet alleen gezonder uitzien, maar zult u ook merken dat ze in betere conditie zijn. Geniet van de aandacht die uw handen verdienen en laat ze weer stralen met onze uitgebreide manicure service.

Wat houdt een manicure behandeling in?

Een manicure behandeling bij Silueta is niet zomaar een schoonheidsbehandeling, het is een volledige verwennerij voor uw handen en nagels. We beginnen met het grondig reinigen van uw handen, waardoor alle onzuiverheden worden verwijderd.

Vervolgens duwen we zorgvuldig uw nagelriemen terug en verwijderen we losse velletjes op de nagelplaat. Dit zorgt voor een verzorgde en nette uitstraling van uw nagels. Daarna vijlen we uw nagels in uw favoriete vorm en zorgen we ervoor dat ze allemaal dezelfde lengte hebben. Zo zien uw nagels er niet alleen verzorgd uit, maar voelen ze ook gezonder en sterker aan. Een manicure behandeling bij Silueta is de perfecte manier om uw handen en nagels de liefde en zorg te geven die ze verdienen.

Boek uw afspraak

Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem.

Contact opnemen

Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.